12 januari 2011 – IKEA

Hunden är rastad och lämnad till grannen. Frukosten är uppäten (de goda pizzabitarna tillsammans med mozzarella och tomat). Nyduschad och klädd är jag dessutom.
Sitter och väntar på skol-/tränings-/vännerna David och Ylva, vi ska en sväng till IKEA. Denna hatade (av killarna) och älskade (av tjejerna) affär. Nåja, jag kanske är lite fördomsfull nu men i många par är det såhär, det vet jag säkert.

Jag har inte planerat att inhandla något just idag, så antagligen kommer jag hem med några saker jag kanske egentligen inte behöver, men som på något sätt gör livet lite lättare, mer organiserat eller till och med roligt. Fast det är väl mest jag, som älskar kontorsprylar av olika slag, som kan tycka att organiserande småprylar är festliga.
De har just flyttat till en ny lägenhet och har ännu inte någon ordentlig säng. Ska nog tipsa dem om att införskaffa lite lampor också. Tre golvlampor i en trea ger helt enkelt inte jättemycket ljus!

På tal om lampor är de här energisnåla glödlamporna väldigt irriterande. I vår hall gör det nästan detsamma om taklamporna är tända eller släckta. Och det var dagens i-landsproblem.

Annonser
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s