13 januari 2011 – Stockholm dag 1

Dagen är ju inte precis slut än så någon fullständig sammanfattning blir det ej. Igår kom vi i stort sett bara hit till lägenheten innan det var dags att sova. Xtra väckte oss med skällande tidigt i morse, antagligen skulle hunden som bor i samma trappuppgång rastas eller så. Det har hänt innan att hon skällt på nya platser. Hoppas hon håller sig tyst i natt.

Jag och Maria satte alarmen på halv åtta, vi är inga sjusovare precis. Sedan åt vi LCHF-frukost i lugn och ro (smidigt att syrran också käkar så!) innan vi masade oss ut för en promenad med Xtra. Först blev jag guidad till T-banestationen som ju är bra att kunna vägen till. Sedan tog vi en sväng i Nackareservatet. Det var lätt att gå, plogat och fint. Inte alls som i Lund kan man säga.
Handlade mat på vägen hem. Det är ganska mycket dyrare här i hufvudstaden än på landet.

Resten av dagen har bara varit rätt slapp. Maria har stuckit till en klasskompis för lite plugg (tenta imorgon för henne) och ev. bio ikväll. Jag ska träffa en kompis senare. Men tills dess… blir det läsande för hela slanten, om jag inte fastnar här vid datorn dvs. Men så blir det nog inte, fick hem tre böcker från adlibris som ju måste läsas. De skriker och tigger om det, orkar inte höra på oväsendet mer.

Varsågoda, en bild från promenaden i morse. Solen lyser med sin frånvaro tyvärr.

Annonser
Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s