26 januari 2011 – Mekanikfel, synfel, matfel

Plugg: Föreläsningar i flerdimensionell analys och mekanik. Datorlaboration i flerdimensionell analys. Mekanikplugg hemma som inte gick så bra och flerdimplugg hemma som gick mycket bättre än mekanikplugget.

Glasögon: Var hos optikern för att se hur mycket min syn degraderats under 2 och ett halvt år. Ganska normalt förfall tydligen. Pluggar för mycket och får lite kramp i ögonen. Vanligt bland studenter i Lund enligt Gabriella på Synsam. Ska komma ihåg att titta fjärran ut genom ett fönster var tionde minut och inte glömma att ta av glasögonen när jag pluggar. Ska även välja nya bågar, det är ju så svårt! På fredag blir det linsutprovning.

Fusk: Det blev matfusk idag. Pizza och godis. Oj oj oj… känns alltid bättre innan än efteråt. Men ingen ångest över sånt. Matångest = dåligt. Och LCHF-mat är ju sjukt gott. Inget man behöver sluta med precis. Pizza och godis är bara gott ibland. Vill verkligen inte leva på sånt. Men ibland.

Nu är det sovdags för den här tjejen. Magen är inte helt nöjd. Min målsättning för torsdagen den 27:e januari är att den skall vara bättre än onsdagen den 26:e januari. Sov gott!

Annonser
Det här inlägget postades i LCHF, Livet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 26 januari 2011 – Mekanikfel, synfel, matfel

  1. Marie skriver:

    Nya bågar, vad spännande! Vill du ha bollplank?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s